Cultura

El grup cambrilenc Toquem Fusta és seleccionat per a la fase final del concurs Musicamp

Per Redacció



Foto del grup cambrilenc en el seu concert a Vilaverd
El grup cambrilenc de rock català Toquem Fusta ha tornat a ser seleccionat per a la fase final del concurs Musicamp, que organitza la JERC de Catalunya. El MusiCamp és un festival-concurs de grups musicals novells de les comarques del Camp de Tarragona, impulsat des de l'Associació Cultural Acampada Jove, per a la promoció i dinamització de la cultura i la música entre el jovent de les comarques.
 
Com l'any passat, el grup cambrilenc tocarà en un concert en directe avui dijous 25 de juny, a partir de les 22 hores a les Peixeteries Velles de Reus, juntament amb tres grups més. Aquest concert determinarà quin grup guanya del concurs, que té com a premi poder tocar a l'Acampada Jove que aquest any s'organitza a Montblanc durant la primera setmana de Juliol.

El sistema de votació anirà a càrrec d'un jurat i també del públic assistent als concerts, on comprant una beguda hauran d'omplir una butlleta amb el nom del grup guanyador. Els cambrilencs Toquem Fusta també aprofitaran aquest concert per presentar els nous temes que durant tot l'hivern i la primavera han estat assajant per poder tocar-los en directe. D'altra banda, es pot seguir l'actualitat del grup a la seva pàgina web www.toquemfusta.cat o a www.myspace.com/toquemfusta.

Comenta aquest article