Esports

Bons resultats dels vogadors Vent d'Estrop a la Regata disputada per Sant Pere a Cambrils

Per Redacció

La platja de la Riera va ser on es van concentrar tots els vogadors i tripulacions de Catalunya

El passat diumenge, 28 de juny, es va celebrar a Cambrils la IV Regata de la Lliga Catalana de Llagut del 2009, sent la primera competició en què van participar totes les categories: infantils, cadets, juvenils, sèniors i veterans. Novament, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils ha estat el club de tota Catalunya que més tripulacions va portar, competint amb 10 d'un total de 67.

El resultat obtingut pels cambrilencs va ser el següent: primera posició en la categoria infantil i en la categoria veterà femení; segona posició pels veterans masculí A; en tercera posició van quedar la tripulació cadet femení, cadet masculí i juvenil masculí; en cinquena posició van arribar la categoria sènior femení; en sisena, la sènior masculí; i en setena posició, els veterans masculí B. Amb aquests resultats, més de la meitat de les tripulacions que competien en diferents categories van quedar entre els tres primers classificats. Novament, en la categoria juvenil, el club local només disposava de 7 remers i van competir amb la col·laboració d'un vogador de Club de Rem Palamós .

Visita de l'Escola de Rem de Castro Urdiales (Cantàbria)

L’Escola de Rem de Castro Urdiales, a Cantàbria, va competir en aquesta regata de la lliga catalana amb llaguts de Cambrils. Va ser una lliçó magistral dels vogadors càntabres. La qualitat tècnica i la preparació física va quedar reflectida en les marques obtingudes, tot i que era la primera vegada que vogaven amb llagut català —una embarcació molt més pesada que el batel—.

En la categoria cadet masculí van destacar en una primera posició amb un temps de 2:45’41 en els 500 metres; en la categoria juvenil masculí van fer una primera posició amb 5:34’03 en els 1.000 metres (fent fins i tot millor registre que els primers veterans masculins de Badalona, amb 5:38’89).

La propera fita competitiva de Vent d’Estrop serà la V Regata de la Lliga Catalana, el 5 de juliol a Deltebre.

Comenta aquest article