Cultura

La Coral Verge del Camí estrenarà aquest diumenge el muntatge de producció pròpia Cors d’Òpera

Per Redacció



Actuació de la Coral Verge del Camí, durant el cicle de concerts de l'any passat
La programació de concerts a la Cripta de l'Ermita de Cambrils realitzada durant els mesos de juny i juliol, es clourà amb el muntatge musical "Cors d'Òpera", una producció pròpia de la Coral Verge del Camí que es farà en dues úniques sessions els propers diumenges 12 i 19 de juliol a les 20 hores.

La Coral Verge del Camí dirigida per Núria Ortoneda oferirà un programa de Cors de diferents òperes com Dido i Eneas de Purcell, Carmen de Bizet, Lucia di Lammermoor de Donizetti, Orfeo et Euridice, de Gluck, Nabucco de Verdi entre d'altres. Acompanyarà a la coral cambrilenca la pianista Heidrun Bergander, la mezzosoprano Eva Suances, el tenor Roger Padullés i el baix Pau Fargas.
A més a més, Cors d'Òpera comptarà amb la direcció escènica del cambrilenc Iban Beltran que ha creat un fil conductor dels diferents cors d'òpera amb diferents elements d'escena per donar una continuïtat i crear un espectacle atractiu i innovador. També han participat en la producció l'escenògraf Ignasi Llorens i l'especialista audiovisual Joan Bordera. 

Punt i final al cicle de concerts

Recordem que aquest cicle va començar amb el concert del Trio Florea-Sanchís, després va continuar amb jazz amb el duet  Xavier Pié i Ignasi Gonzalez i posteriorment amb el concert del quartet vocal Sixters realitzat el passat dia 5 de juliol. Així doncs, aquesta programació finalitzarà amb les dues sessions d'aquest muntatge.

Aquest cicle ha estat organitzat per la Coral Verge del Camí amb el suport de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i amb la col·laboració  del Departament de Cultura Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i la Parròquia de Santa Maria de Cambrils.

Comenta aquest article