Esports

Plançon i Esteve, del CN Cambrils, primer i segon classificat al Campionat de Catalunya de Laser 4.7

Per Redacció

Eric Plançon es va proclamar campió de Catalunya de Laser 4.7 a la regata celebrada al Club Nàutic Vilassar de Mar els passats dies 10, 11 i 12 de juliol, seguit de Dani Miquel Esteve en segona posició. El divendres 10 estava previst iniciar les proves del campionat, però la falta de vent va obligar a posposar la primera prova fins dissabte. Va ser aquest dia quan es van poder realitzar dues proves per a cada classe, on el poc vent i les rolades van ser les protagonistes. Finalment, després de dos dies típics del Maresme, el diumenge es va establir un garbí de 12 nusos que va permetre realitzar 3 proves de qualitat. En Laser Standard s'ha de destacar el paper de l'Héctor Calvo, 8è de la general i 3r sènior.

Sis embarcacions de Cambrils participen al campionat del món de J80 celebrat a Santander

Del 4 a l’11 de juliol va tenir lloc a Santander el campionat del món 'J80 Worlds' on van competir un total de 132 embarcacions. El Club Nàutic Cambrils va participar amb 6, dues de les quals es van classificar dins del grup d'Or: van ser la 'Flash Back' de Josep Mª Pujol i 'Cambrils' de Tete Sabaté, finalitzant en 41a i 64a posició respectivament.

La resta es van classificar al grup Plata, on cal destacar la victòria en una de les proves de 'La Frau',
patronejada per Alberto de March. Les posicions finals van ser la 86a per 'La Frau', 104a per 'Pilgrim' (Héctor Serrat), 124a per 'Alnitack XVI' (Juancho Castillo) i 126a per 'Lo Diabló' (Roderic Miralles).

Comenta aquest article