Esports

Els ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto es proclamen subcampions dels Països Catalans en les seves respectives categories

Per Redacció

 
 
 A dalt a l'esquerra, Alejandro Sánchez aixecant la copa que l'acredita com a subcampió. A sota a l'esquerra, Edgar Curto havent aconseguit una victoriosa segona posició.
Una vegada més, els dos ciclistes cambrilencs han aconseguit pujar al podi. Aquesta vegada ha estat al Campionat dels Països Catalans, disputat el passat cap de setmana al sector Pal de l'estació d'esquí andorrana de Vallnord i que comptava amb el suport de les federacions andorrana i catalana de ciclisme. Durant tot el cap de setmana s'hi van aplegar un gran nombre d'afeccionats al món de la bicicleta i estaven programades tota una sèrie de proves tant de bicicleta de carretera com de BTT.

Les proves on participaven l'Alejandro i l'Edgar es disputaren a partir de les tres de la tarda del dissabte sota una intensa calor.
La cursa de la categoria infantil, en la qual participava l'Edgar, estava constituïda per un circuit d'1km on s'hi havia de fer tres voltes. La primera volta s'inicià amb un fort ritme i finalment un grupet de corredors, entre els quals hi havia l'Edgar, va començar a destacar d'entre el gran grup. En el transcurs de la segona volta, l'Edgar va llançar un atac que solament va poder aguantar un altre corredor mantenint-se a roda de l'Edgar fins al final de la cursa, avançant-lo a pocs metres de la línia de meta. Per tant, va acabar entrant en segona posició, deixant la resta de corredors a força distància.

La cursa de la categoria juvenil, en què participava l'Alejandro, també constava d'un circuit d'1km però s'hi havien d'efectuar 7 voltes. En les primeres no es va arribar a distanciar ningú del grup, però a la quarta volta un corredor va atacar i a l'atac hi van respondre l'Alejandro i un altre corredor, així que tots tres es van escapar. Finalment quedaren competint per la primera posició l'Alejandro i un altre oponent, jugant-s'ho tot a l'esprint final en què l'Alejandro quedà en segon lloc.

La propera cita dels dos joves ciclistes és el proper 2 d'agost a Vila-Seca, on s'hi disputa el Campionat Provincial, puntuable també per la Copa Catalana.

 

Comenta aquest article