Esports

La UCF Cambrils-Oleastrum disputarà set partits de pretemporada al nou estadi municipal

Per Redacció

Jugadors de la UCF Cambrils-Oleastrum fent estiraments, el passat dilluns

La UCF Cambrils-Oleastrum ja ha elaborat el calendari de partits de pretemporada que es disputaran al nou estadi municipal de futbol de Cambrils. El primer partit el disputa demà dissabte, a les 8 del vespre, davant el Riudoms. El següent enfrontament serà el dissabte 8 d'agost, a les 7 de la tarda, davant el Mas Pellicer, de Segona Territorial.
El cap de setmana del 15 i 16 d'agost la UCF Cambrils- Oleastrum tindrà sessió doble. El dissabte 15 jugarà, a les 7 de la tarda, contra el Torreforta de Preferent i l'endemà diumenge, dia 16, a les 6 de la tarda jugarà contra el Roda de Berà, de Segona Territorial.
El cinquè partit de pretemporada es jugarà el dissabte 22 d'agost, a les 7 de la tarda, contra el Tèrmens, de la Segona Territorial lleidatana. El dissabte 29 d'agost és la següent cita. En aquest cas, la UCF Cambrils- Oleastrum s'enfrontarà al Camp Clar, de Preferent.
Finalment, el darrer partit de pretemporada i que servirà de presentació de l'equip es jugarà el diumenge 6 de setembre, a les 12 del migdia, i tindrà com a rival el Juneda, de la Primera Territorial lleidatana.

L'inici de la competició de lliga, per a Primera Territorial, serà el cap de setmana del 12 i 13 de setembre. La UCF Cambrils-Oleastrum s'estrena a casa davant l'Icomar de Tarragona. La setmana següent, la UCF Cambrils-Oleastrum es desplaça al camp de l'Ampolla.

L'horari dels partits a casa durant la primera volta seran els diumenges, a les 12 del migdia i, a la segona volta, seran, també els diumenges, a les 5 de la tarda.

Comenta aquest article