Esports

Excel·lents resultats de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago al concurs d'Alta Escola Espanyola de la Fira de Sant Jaume de Reus

Per Redacció



El cambrilenc Antonio Santiago recollint el seu diploma i trofeu
El passat 25 d'agost va tenir lloc la tercera edició del Concurs d'Alta Escola Espanyola a Reus, en el marc de la programació de la Fira de Sant Jaume de Reus. Aquest esdeveniment va ser organitzat per l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils, l'Associació d'Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona i l'Asociación de Alta Escuela Española.

Després de diverses converses amb el president de l'Associació d'Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona –Enric Espassa– es va decidir que en aquesta edició el concurs adquirís un caràcter estatal. Tot estava preparat per a que fos així, però finalment no va poder ser donada la recent aprovació del nou Reglament de la Real Federació Hípica Española, aprovat 24 dies abans del concurs. Això va provocar que alguns participants desistissin d'entrar en competició, fet que va obligar al comitè organitzador a emetre un comunicat oficial i canviar la categoria d'estatal a territorial.

Els resultats

En el full d'exercicis 1A, en la categoria d'iniciació, es va comptar amb la participació de quatre joves participants. L'aragonesa Lucía Jiménez va vèncer en la prova amb el seu cavall "Duende"; seguida de la cambrilenca Anna Franch amb el cavall "Albero" i el tercer lloc va ser per Fresia E. Cano amb el cavall "Xaman".

En el full d'exercicis 1A, en la categoria open, Robert Pujeu va ser el vencedor amb el seu cavall "Letrado XLVI"; la segona posició va ser per l'aragonès Luis Allueba amb el cavall "Kabú" i la tercera posició va ser per Iker Olabarri amb el seu cavall "Abanico". En la prova d'exercicis 1A, categoria criterium, el primer lloc va ser pel cambrilenc José Manuel Santiago i el seu cavall "Bandido", seguit de Joan Pot amb "Vencedor" i l'altre cambrilenc Andrés Santiago en tercer lloc amb "Usurero".

En el full d'exercicis 2, categoria absoluta, només es va comptar amb la participació d'un genet: el cambrilenc Antonio Santiago. Santiago va vèncer en la prova amb el cavall "Bailador", seguit del seu segon cavall en competició, el debutant "Majistral".

Des de l'organització d'aquest esdeveniment també volen mostrar el seu agraïment als patrocinadors que ho fan possible: Aparthotel BCN Montjuïc, Excavacions Cofrán 95, Gardimar, Estructuras Marcarfe, Recanvis Aicrag, Solà Domingo, Guarnicionería Sayra Armenta, McDonald's Reus i l'emissora Radiolé Tarragona.

Comenta aquest article