El Cambrils Raid Team guanya la prova de marató per equips en la 2a edició de la Ultra Trail Aneto 2009

L'equip cambrilenc al podi de la Ultra Trail Aneto 2009

El passat cap de setmana de l'1 i 2 d'agost, es va disputar la segona edició de la "Ultra Trail Aneto by Trangoworld", amb sortida des del municipi aragonès de Benasque.

La prova va consistir en una cursa de muntanya d'ultrafons formada per dos circuits: una marató de 42 kilòmetres i 3.500 metres de desnivell acumulat i un segon circuit de 78 kilòmetres i 7.000 metres de desnivell acumulat els quals van posar al límit als més 800 corredors que van prendre la sortida d'aquesta prova.

El dissabte 1 d'agost es va donar la sortida d'aquesta segona edició de la Ultra, en què els corredors tenien un temps màxim de 24 hores per completar el circuit. A la una del migdia sortia la marató amb un temps màxim de 12 hores. En aquesta prova es va comptar amb corredors de prestigi com Adolf Aguiló –guanyador de la última TransGranCanaria–, Mónica Aguilera (Salomon-Santiveri), Antonio Olivar (Salomon-Santiveri) o Judith Casas –guanyadora en categoria femenina de la última Ultra Trail d'Andorra–.

El Cambrils Raid Team van formar dos equips per participar en aquesta dura prova, per un costat, l'equip format per Antonio Martínez i Sergi Feijoó que van competir en la categoria marató, obtenint un excel·lent resultat, aconseguint la primera posició per equips amb un temps de 5 hores i 18 minuts. En categoria Ultra Trail, Marc Costa va ser el responsable de representar l'equip cambrilenc, assolint la 24a posició amb un temps de 12 hores 12 minuts. El llarg recorregut de les dues proves, el terreny abrupte, l'alçada, la pluja, el vent i la nit van acompanyar aquests aventurers de les curses de muntanya.