Informació general

L'oposició mostra el seu "malestar per les formes del tancament mèdic de la Casa del Mar"

Per Redacció

Els tres grups municipals de l'oposició de l'Ajuntament de Cambrils –CiU, PLIC i PP– van emetre ahir un comunicat de premsa conjunt en el què mostren el seu "malestar i descontentament a la direcció de l'empresa Sagesa per les formes en com s'ha fet el tancament i el trasllat del servei d'assistència sanitària de la Casa del Mar al nou hospital lleuger de Cambrils".

Segons apunten els tres grups de l'oposició en el comunicat, "no es va donar la informació pertinent als usuaris del servei, ni en temps ni en formes. Els usuaris van patir moltes incomoditats ja que el seu tancament no va ser avisat de forma correcta". Per altra banda, des de CiU, PLIC i PP, també es recorda que, "l'Institut Social de la Marina ha cedit durant molts anys les seves dependències perquè a Cambrils es pogués ampliar l'assistència mèdica, per tal que arribés a tota la seva població i a tots aquells desplaçats que venen per motiu de les seves vacances. Per tant, volem mostrar un agraïment a l'entitat i als seus treballadors que durant molts anys han col·laborat i han compartit el dia a dia amb el personal mèdic i sanitari. Per això creiem que és un deute que té Sagesa amb ells".

Finalment, en el comunicat de l'oposició s'afirma que, "el nou hospital és una il·lusió per a tots els cambrilencs, i des de l'Ajuntament sempre ho hem recolzat, però el superar-nos i tirar endavant no ha de fer que oblidem el nostre passat".

Comenta aquest article