El FC Cambrils exhibeix un bon joc i empata davant l'Amposta

Un jugador de l'Amposta agafa per la samarreta al jugdor del FC Cambrils Ike, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda

El FC Cambrils va plantar cara i va estar a punt de donar la sorpresa en el primer partit de pretemporada disputat el passat dissabte a la tarda davant l'Amposta, equip de Tercera Divisió. El FC Cambrils, amb només un canvi a la banqueta i amb només quatre dies d'entrenament, va exhibir un bon joc i va disposar d'un resultat de 2 a 0, amb gols de Cañas i Ike, a falta de 5 minuts per acabar el partit. En aquest darrer tram de partit l'Amposta va intensificar la seva pressió i va aconseguir el 2 a 1 en una jugada més que dubtosa per una possible situació de fora de joc del jugador que va fer el gol. El gol de l'empat arribava al darrer minut de joc quan l'àrbitre va assenyalar un penalti, també discutit, contra el Cambrils.
En resum, bones sensacions en aquest primer test de la temporada.

Imatge del partit disputat el passat dissabte entre la UCF Cambrils-Oleastrum i el Mas Pellicer

Nou test per la UCF Cambrils-Oleastrum

La UCF Cambrils-Oleastrum va perdre el seu partit, també disputat aquest passat dissabte a la tarda, davant el Mas Pellicer, pel resultat de 0 a 1. Aquests primers partits de la UCF es plantegen com una prova i una selecció dels nous jugadors. En el partit d'aquest passat dissabte hi havia 24 jugadors convocats i el club ja té previst, avui mateix, descartar-ne 4 o 5. Amb els partits d'aquest proper cap de setmana, el dissabte a casa davant el Torreforta a les 7 de la tarda i el diumenge, també a casa, davant el Roda de Berà a les 8 del vespre, la UCF Cambrils-Oleastrum confia acabar d'enllestir la plantilla i donar-la per tancada a partir del dilluns 17 d'agost.