Informació general

Un nou servei de bus urbà connectarà la vila i el port amb 12 parades

Per Redacció

La nova línia de bus urbà L3 enllaçarà el barri del Pinaret i de la Parellada amb el port

A partir del proper dilluns, 17 d’agost, entrarà en funcionament una nova línia de transport urbà a Cambrils. La L3, que així s’anomenarà, enllaçarà el Barri Antic, el Pinaret i la Parellada amb el port de la ciutat. L'objectiu d'aquesta nova línia és desafectar les grans vies cambrilenques, així com instar als usuaris a desplaçar-se per la ciutat d’una manera més sostenible, econòmica i ordenada, deixant el cotxe a casa.

Aquest nou bus urbà, connectarà els barris situats a la part alta de la ciutat, amb el port i amb la resta de la trama urbana pública. El servei circular començarà a les 9:30 hores, amb una freqüència de 90 minuts i un recorregut de 5.100 metres. Les parades seran 12 i es distribuiran de la següent manera: Parc del Pescador, Club Nàutic, avinguda de Jaume I (a la plaça Aragó), avinguda de l'Adelaida (al costat de l'Ajuntament), avinguda de Baix Camp (al Museu Agrícola), plaça de Carles Roig, avinguda del Mil·lenari (al Pinaret), passeig d'Albert, inici del passeig de la Salle, passeig de la Salle (a l'alçada del Casal), Estació d’autobusos i, un altre cop, el Parc del Pescador.

Actualment, el Servei de Transport Municipal disposa de dues línies: la Línia 1 és la que cobreix la zona de Llevant de Cambrils, que abarca de l'Ajuntament a l'avinguda de Mas Clariana, a Vilafortuny. La Línia 2 és la que cobreix la zona de Ponent de Cambrils, que abarca de l'Ajuntament a la urbanització de Cambrils Mediterrani.

Comenta aquest article