Informació general

Editen la tercera edició del plànol turístic de Cambrils, Salou, la Pineda Platja i Vila-seca

Per Redacció

Imatge d'una part del plànol turístic que s'ha editat recentment

El nou plànol turístic de Cambrils, Vilafortuny, Salou, Cap Salou, La Pineda Platja i Vila-seca ja està editat. Es tracta de la tercera edició d’aquesta nova guia desplegable, de la qual se n’han emès 65.000 exemplars, 10 mil més que l’any passat, i que es podran trobar a la Cambra de Comerç de Reus, a les recepcions dels hotels i als punts d’informació dels principals patronats. El plànol l’edita l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i el patrocinen la Cambra de Comerç de Reus i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Així mateix, hi col·laboren els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i la Pineda Platja-Vila-seca, a més de PortAventura.
 
Com a principals novetats, aquest nou plànol compta amb un disseny renovat de la portada i que la informació que conté és molt més àmplia i detallada que en les darreres edicions de 2008 i 2007;  una informació que els turistes poden trobar també a la revista Infoturist, una guia de caire turístic que es troba als hotels i que és editada cada any per l’Associació Hotelera.

Guia més ordenada i atractiva
 
Una altra de les millores que inclou aquest nou plànol desplegable és que la forma de plegar-lo coincideix amb els marges de la informació, de manera que la guia resulta molt més ordenada i atractiva visualment. Els plànols de cada municipi s’identifiquen, en aquesta ocasió, millor, ja que un rètol circular amb el nom de cadascun fan possible que es vegi de seguida el nom de la ciutat en la què el turista es trobi o pugui estar interessat.
 
Així mateix, s’ha ampliat la informació introduint un resum dels pictogrames que indiquen tots els serveis de què disposa cada municipi. S’ha ampliat també la informació dels establiments hotelers de les nostres contrades, indicant l’adreça, la categoria de l’hotel i el número de telèfon de contacte.  Com en les darreres edicions, cal dir que s’ha inclòs la situació de l’Aeroport de Reus i de l’estació de tren de l’AVE de Perafort.

Revisió de carrers i vies de comunicació
 
D’altra banda, han estat revisades les principals vies de comunicació terrestre, així com tots els carrers i vies dels tres municipis per tal que els usuaris i visitants puguin localitzar-los i orientar-se fàcilment en cada ciutat.  La finalitat d’aquest plànol és que els turistes que es troben a la Costa Daurada central sàpiguen moure’s per la zona amb la màxima facilitat, a la vegada que esdevé també un reforç per a la revista Infoturist.

Comenta aquest article