Dues derrotes de la UCF Cambrils-Oleastrum i victòria contundent del FC Cambrils al camp del Duesaigües

El davanter de la UCF Cambrils-Oleastrum, Mali, lluita contra la defensa del Torreforta, en el partit disputat el passat dissabte al nou estadi municipal

La UCF Cambrils-Oleastrum ha ofert bons moments de futbol en els dos partits disputats aquest cap de setmana. Tot i les dues derrotes, l'equip cambrilenc ha ofert una imatge esperançadora de cara a l'inici de la competició oficial. Cal tenir en compte que l'equip és pràcticament tot nou i que, aquest cap de setmana, hi havia fins a 7 jugadors lesionats que no han pogut participar en els partits. La UCF Cambrils- Oleastrum ha afrontat els partits d'aquest cap de setmana amb 10 jugadors juvenils, 5 d'ells de primer any. Tal com ha manifestat l'entrenador de la UCF Cambrils- Oleastrum, Juanca, "hem plantat cara tot i aquestes circumstàncies adverses".

Dues derrotes

El passat dissabte a la tarda, la UCf-Cambrils-Oleastrum s'enfrontava al Torreforta, de Preferent. L'equip cambrilenc va fer una bona primera part, disposant d'alguna clara ocasió de marcar. A la segona part es van fer molts canvis. El resultat final va ser d'1 a 3 a favor de l'equip tarragoní.

Ahir a la tarda la UCF Cambrils- Oleastrum jugava contra el Roda de Berà, equip de Segona Territorial. El resultat va ser d'1 a 2 a favor del Roda. Tot i haver marcat primer l'equip cambrilenc, dues errades en la defensa van propiciar el triomf visitant.

Aquests dos partits han servit per perfilar la plantilla que ha d'encarar aquesta temporada. Aquest proper dissabte la UCF Cambrils-Oleastrum jugarà al nou estadi municipal davant el Tèrmens, equip lleidatà de la Segona Territorial.

Victòria contundent del FC Cambrils a Duesaigües

D'altra banda, el FC Cambrils es va imposar al Duesaigües, equip de la Segona Territorial, pel resultat de 1 a 4. Els homes de Xavi Robles van continuar exhibint el bon joc que està mostrant aquesta pretemporada. La primera part va acabar amb el resultat de 0 a 3 pel conjunt cambrilenc. A la segona el Duesaigües va escurçar distàncies amb el seu gol i el FC Cambrils va marcar l'1 a 4 definitiu.

El FC Cambrils disputa el seu proper partit a casa aquest dimecres 19 d'agost, a 2/4 de 9 del vespre, davant el juvenil del Nàstic.