Recull

Cassola d'au nogada [Plat típic xilè]

Carmen-Luz Valenzuela Sandoval
Ingredients (per a 6 persones)

• 6 trossos d’au (o 6 peces de caça)
• 8 patates
• 1/2 ceba
• 1/2 pebrot tallat a tires
• 7 tasses d’aigua freda
• 1 branqueta d’api
• 1 branqueta de julivert
• 1 cullaradeta d’orenga
• 2 cullerades d’arròs
• 1 tassa de nous mòltes
• oli per fregir
• sal i pebre

Preparació

Rentarem els trossos d’au (o les peces de caça), els fregirem amb oli i hi afegirem la ceba picada ben fineta. Tot seguit, ho assaonem amb l’api, el julivert, l’orenga, el pebre i la sal. Aboquem les 7 tasses d’aigua freda i quan arrenqui el bull ho deixarem 15 minuts al foc. Passat aquest temps, afegim les patates i l’arròs i ho deixem 20 minuts més a foc lent. Per últim, aboquem la tassa de nous mòltes, que prèviament haurem dissolt amb una mica del mateix brou. El plat s’ha de servir molt calent.

Comenta aquest article