Cassola d'au nogada [Plat típic xilè]
Carmen-Luz Valenzuela Sandoval |
6 trossos dau (o 6 peces de caça)
8 patates
1/2 ceba
1/2 pebrot tallat a tires
7 tasses daigua freda
1 branqueta dapi
1 branqueta de julivert
1 cullaradeta dorenga
2 cullerades darròs
1 tassa de nous mòltes
oli per fregir
sal i pebre
Preparació
Rentarem els trossos dau (o les peces de caça), els fregirem amb oli i hi afegirem la ceba picada ben fineta. Tot seguit, ho assaonem amb lapi, el julivert, lorenga, el pebre i la sal. Aboquem les 7 tasses daigua freda i quan arrenqui el bull ho deixarem 15 minuts al foc. Passat aquest temps, afegim les patates i larròs i ho deixem 20 minuts més a foc lent. Per últim, aboquem la tassa de nous mòltes, que prèviament haurem dissolt amb una mica del mateix brou. El plat sha de servir molt calent.