Esports

L'equip infantil del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils aconsegueix el primer lloc en el XV Campionat de Catalunya de banc fix

Per Redacció

L'equip infantil va aconseguir el campionat de Catalunya

El municipi de Roses va ser l'escenari aquest passat diumenge 23 d'agost del XV Campionat de Catalunya de banc fix. En la competició hi van prendre part un total de 21 clubs catalans amb 73 tripulacions repartides entre les categories d'infantil, cadet masculí, cadet femení, juvenil masculí, juvenil femení, sènior masculí, sènior femení, veterà femení i veterà masculí.

Un campionat i un subcampionat

El club cambrilenc Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils hi va participar amb un total de 8 tripulacions, sent el club català amb més tripulacions en competició. La classificació en aquest campionat de Catalunya va quedar de la següent manera: en la categoria infantil es van proclamar campions de Catalunya; en la categoria cadet masculí van ser quarts; en la categoria cadet femení van aconseguir la cinquena posició; en la categoria sènior masculí van ser novens; en la categoria sènior femení van aconseguir el sisè lloc; en la categoria veterà masculí A van ser cinquens i en la categoria veterà femení van aconseguir el subcampionat de Catalunya.

Bona trajectòria del club cambrilenc

Aquests resultats confirmen la bona trajectòria del club cambrilenc al llarg de tota aquesta temporada. En la categoria veterana s'han mantingut el segon lloc, a l'igual que en la Lliga Catalana. A més, els equips de base també estan a un nivell espectacular, ja que en la categoria infantil els cambrilencs lideren la classificació i això obre unes molt bones perspectives de futur de cara a la perdurabilitat de l'entitat. En aquesta darrera competició realitzada a Roses, també cal destacar que el cambrilenc Gerard Sánchez –que competeix en la categoria juvenil– va participar amb l'equip de Rem Badalona, ja que els hi faltava un vogador per completar l'embarcació. Finalment, l'equip badaloní va quedar campió de Catalunya.

Campionat d'Espanya
 
La propera cita del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils serà el campionat d'Espanya que tindrà lloc els propers 3 i 4 d'octubre a Sant Carles de la Ràpita. Per part del club cambrilenc hi prendran part un total de sis tripulacions: sènior masculí, sènior femení, veterà masculí, veterà femení, cadet masculí i cadet femení.

Per tal de poder participar en el campionat d'Espanya de Llaguts del Mediterrani, el club local ha llogat el prototip d'embarcació a l'Associació Baix a Mar de Torredembarra. Des de meitats d'aquest mes, ja s'estan realitzant els entrenaments per tal d'assolir bons resultats en el campionat estatal.

L'equip veterà femení va aconseguir el subcampionat de Catalunya

Comenta aquest article