La UCF Cambrils-Oleastrum perd davant el Camp Clar i el FC Cambrils empata al camp del Vila-seca

Un moment del partit disputat el dissabte a la tarda entre la UCF Cambrils-Oleastrum i el Camp Clar

La UCF Cambrils-Oleastrum va perdre davant el Camp Clar pel resultat de 2 a 1 en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal. El Camp Clar, equip que milita a la Territorial Preferent, es va avançar al marcador als pocs minuts de començar el partit i va marcar el seu segon gol en els primers compassos de la segona part. Els cambrilencs van retallar distàncies al minut 65 i el marcador ja no es va moure més.
El partit va suposar un darrer test de cara a la configuració definitiva de la plantilla, que quedarà completament definida demà dimarts i que es presentarà oficialment davant l'afició en el partit que es disputarà el proper diumenge 6 de setembre davant el Juneda.

El FC Cambrils empata a Vila-seca

El FC Cambrils va visitar, el passat dissabte a la tarda, el feu del Vila-seca, equip de la Primera Territorial. El partit va acabar amb un 2 a 2 al marcador gràcies a la remuntada de l'equip cambrilenc durant la segona part. Els vila-secans es van avançar al marcador fent els gols en les dues ocasions que es van apropar a la porteria contrària.
El jugador Cañas va fer el primer gol pel Cambrils. Finalment, l'àrbitre va xiular penal a la darrera part del partit a favor dels cambrilencs, ja que un dels vila-secans va tocar la pilota amb la mà dins l'àrea. Pau Gama va transformar-lo en gol, quedant finalment amb un empat.
La presentació oficial del FC Cambrils tindrà lloc aquest proper dissabte 5 de setembre en un partit que disputarà davant l'Ascó.