Cultura

La Biblioteca Municipal reprèn les seves activitats després de l'aturada estiuenca

Per Redacció



A partir del dilluns 14 de setembre, la Biblioteca reprendrà el seu horari habitual
Amb l'arribada del mes de setembre, la Biblioteca Municipal de Cambrils reprèn les seves activitats habituals, tot i que fins al proper 14 de setembre encara es mantindrà l'horari d'estiu que és de dilluns a divendres de les 10 a les 14.30 hores. A partir del dilluns dia 14, ja es reprendrà l'horari habitual de la Biblioteca que és de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores i els dissabtes de les 10 a les 13 hores.

Activitats de la Biblioteca

Actualment, la Biblioteca Municipal té en marxa l'activitat "Pirates a la lectura!", que va iniciar-se el passat 30 de juny i que s'allargarà fins el dia 10 de setembre. Aquesta activitat té l'objecte d'acostar una mica més el món del mar i dels pirates tant a grans com a petits, a través d'un joc que consisteix en rebre un cromo cada vegada que es realitza un préstec. Així doncs, els deu primers usuaris que completin el joc obtindran un petit obsequi. A banda d'aquesta activitat que ja està a punt de finalitzar, aquest mes de setembre es reprendrà un dels cicles que ofereix la Biblioteca Municipal: Les etapes de la vida. El dilluns 28 a les 18 hores tindrà lloc la primera sessió amb un conte dedicat a l'edat adulta a càrrec de Carme González. Un mes després, el 26 d'octubre tindrà lloc la segona sessió amb un conte dedicat a la vellesa jove a càrrec de Maria José Carazo. Durant el mateix mes d'octubre també es reprendran les activitats dels clubs de lectura.

Actualització de la web de la Biblioteca

Aquest mes de setembre també es podrà consultar l'actualització de la col·lecció local de la pàgina web de la Biblioteca Municipal a l'adreça http://bibliotkcambrils.webnode.com
Aquesta actualització oferirà tots aquells documents sobre rutes i itineraris sobre el fons bibliogràfic cambrilenc, així com les rutes històriques i literàries que s'han organitzat des de la Biblioteca Municipal. Una altra de les novetats, serà la consulta de les ressenyes de documents a través del Google Llibres i la possibilitat de subscriure's a les notícies d'interès a través del sistema RSS.

Comenta aquest article