Recull

"Ceviche" de peix

Daniella Flamenco Gómez
Ingredients (per a 6 persones)

• 1 quilo de filet de peix (mero)
• 2 tasses de suc de llimona
• 3 cebes petites o 1 de gran
• 1 pebrot verd
• coriandre
• sal i pebre al gust

Preparació

Tallarem el filet de peix en trossos d’uns dos centrímetres de gran. Tot seguit expremerem la llimona. A continuació, tallem el pebrot verd a dauets, les cebes a rondanxes i piquem el coriandre. Quan tenim tots els ingredients a punt, col·loquem en un recipient fondo el peix tallat i el cobrim amb el suc de llimona (si cal en fem més per poder cobrir el peix). Hi afegim la ceba, el pebrot, el coriandre i la sal i el pebre a gust. Ho barregem tot i ho deixem a la nevera entre quatre i cinc hores. Quan el peix s’hagi tornat de color blanc, està a punt per servir-lo en racions individuals.




Comenta aquest article