Esports

El cambrilenc Ivan Cervantes no arriba a la final del Premi Príncep d'Astúries dels Esports

Per Redacció

El tricampió mundial d'enduro, el cambrilenc Ivan Cervantes no ha arribat a la final del Premi Príncep d'Astúries dels Esports 2009, que s'ha atorgat a l'atleta russa Ielena Isinbàieva, plusmarquista mundial de salt amb perxa. Isinbàieva va superar en la votació final del jurat l'atleta Marta Domínguez, recent campiona del món dels 3.000 metres obstacles, per 20 vots a 9.

Pau Gasol i l'equip de natació sincronitzada van ser els altres candidats que van arribar a la penúltima votació. Altres candidats al premi d'enguany eren el FC Barcelona, el tennista Roger Federer, l'atleta Haile Gebreselassie i la nedadora Gemma Mengual.

Recordem que l'Ajuntament de Cambrils havia demanat oficialment que l'esportista cambrilenc Ivan Cervantes fos un dels candidats al premi. La proposta, que consistia en un ampli dossier on es destacaven els mèrits de rellevància internacional del pilot cambrilenc, va anar acompanyada també de més de 3.000 signatures a títol individual i 108 procedents d'entitats i d'administracions.

Cervantes ha estat tres vegades campió del món d'enduro i campió del món d'enduro indoor i que aquesta temporada té molt a prop aconseguir el seu quart títol mundial d'enduro.

Comenta aquest article