Esports

El president de la Federació Catalana de Futbol farà la sacada d'honor al partit de presentació del FC Cambrils

Per Redacció

Els dos equips de futbol cambrilencs de categoria més alta faran la seva presentació oficial aquest cap de setmana. El primer a fer-ho serà el FC Cambrils, demà a la tarda a partir de 2/4 de 6 de la tarda, i ho farà davant l'Ascó Joventut Esp Escola F., equip de la Primera Territorial. El partit comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, proclamat recentment com a president de la Federació Catalana de Futbol.
El FC Cambrils militarà un any més a la Territorial Preferent i compta amb un nou míster, Xavi Robles, i un grapat de cares noves per afrontar aquesta temporada amb solvència.

Presentació de la UCF Cambrils-Oleastrum

La UCF Cambrils-Oleastrum, per la seva part, farà el seu partit de presentació oficial el diumenge 6 de setembre a 3/4 de 12 del migdia, l'horari oficial dels partits a casa de l'equip cambrilenc durant la primera volta de la competició. L'equip cambrilenc s'enfrontarà al Juneda CF, equip de la Primera Territorial lleidatana.
La UCF Cambrils-Oleastrum afronta la temporada amb un canvi radical en la seva estructura esportiva i tècnica, deprés de consolidar-se el primer pas en la unificació de clubs de futbol cambrilencs. L'apartat esportiu és gairebé tot nou. Nou esntrenador, Juank, i una renovació gairebé total de la plantilla per afrontar amb garanties la temporada a la Primera Territorial.

Comenta aquest article