Cultura

Les actuacions del Corylus Avellana Sac Project i l'Orquestina del Fabirol tanquen el Mangrana 2009

Per Redacció

Actuació del grup Corylus Avellana Sac Project, el passat divendres a la nit al Parc del Pinaret

Aquest cap de setmana s'ha posat el punt i final a la programació de concerts del 12è Festival Internacional de música ètnica i popular Mangrana 2009.

La penúltima actuació va tenir lloc el passat divendres a la nit al Parc del Pinaret, amb l'actuació del grup Corylus Avellana Sac Project, encapçalat per Francesc Sans. En aquesta ocasió, aquest grup català va oferir al públic assistent una proposta musical molt animada, fruit de la fusió d'antigues melodies amb noves composicions i ritmes molt enganxosos, que tenien com a instrument protagonista el sac de gemecs.

Finalment, ahir diumenge a la nit, els cinc components de l'Orquestina del Fabirol van tancar el cicle de concerts del Mangrana 2009 davant d'un Parc del Pescador ple d'espectadors. L'Orquestrina del Fabirol, una de les formacions més importants del panorama folk de l'Aragó, va oferir un ampli repertori de música tradicional i popular aragonesa, tot acompanyat d'una gran quantitat d'instruments molt variats que van animar el públic assistent.

Concert de l'Orquestina del Fabirol, ahir diumenge a la nit al Parc del Pescador

Comenta aquest article