Truita de botifarra i pinyons
Neus Pàmies |
150 g de pinyons
250 g de botifarra blanca (o negra)
2 patates mitjanes a troços (no shan de tallar, sinó trencar-les com fan els pescadors)
1/2 dotzena dous
Un polsim de canyella
Preparació
En primer lloc, torrem els pinyons a la paella. Una vegada torrats, els retirem i en la mateixa paella hi posarem loli i les patates trencades. Les courem a foc lent. Si convé, al final, aixafem les patates amb una forquilla. A continuació hi afegirem la botifarra blanca o negra ben esmicolada. A banda, batem els ous i hi afegim els pinyons, les patates aixafades, el polsim de canyella i la botifarra, i ho remanem tot ben remenat. Després ho posem tot a la paella, que ha destar ben calenta, amb una mica doli perquè no saferri. Quan la truita estigui daurada duna cara, amb el tombatruites li donem el tomb i daurarem laltra.