Esports

El regatista cambrilenc Bernat Galí queda subcampió al campionat de Catalunya de la classe Laser Radial

Per Redacció

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Bernat Galí, en plena competició

El regatista cambrilenc Bernat Galí, del Club Nàutic Cambrils, va quedar segon al Campionat de Catalunya de la classe Laser Radial organitzat pel Grup d'Esports Nàutics de Roses, per delegació de la Federació Catalana de Vela, i que es va celebrar a Roses entre els dies 28 i 30 d'agost.

El campionat, en el qual hi van participar un total de 82 regatistes d'arreu de Catalunya, es va caracteritzar per les dures condicions de vent durant les tres jornades de la competició. Un fort vent de gregal va ser el gran protagonista d'aquesta edició, tot i que aquest no va impedir que es poguessin realitzat un total de sis proves, quatre proves el dissabte 29 d'agost i dues proves més el diumenge 30 d'agost.

La darrera jornada va ser molt emocionant, ja que a banda del fort vent que va arribar als 16 nusos de velocitat, el campionat es va jugar en la darrera mànega entre Miguel Noguer i el cambrilenc Bernat Galí. Ambdós regatistes anaven molt igualats i amb ganes d'aconseguir el campionat català. Una bandera negra a Noguer a la sortida de la darrera prova, va fer pensar que Bernat Galí aconseguiria la victòria, però Galí no va respectar un babord/estribord, la qual cosa va suposar la seva desqualificació i la seva segona posició final. Tot i que Noguer i Galí van finalitzar empatats a punts, Noguer es va proclamar campió, ja que va assolir el major nombre de primers.

Aquest no ha estat l'únic resultat destacat de Bernat Galí aquesta temporada, ja que també va aconseguir el segon lloc al campionat d'Espanya de Laser Radial i va ser 26è al campionat d'Europa, ambdós en la classe Laser Radial.

Comenta aquest article