Cultura

El grup cambrilenc de rock català Toquem Fusta celebrarà el seu cinquè aniversari amb una festa

Per Redacció



Cartell del cinquè aniversari del grup cambrilenc Toquem Fusta
El grup cambrilenc de rock català, Toquem Fusta, celebrarà aquest proper 26 de setembre el seu cinquè aniversari com a formació musical.

Per celebrar aquest aniversari, el grup cambrilenc organitzarà una festa en un mas particular de l'Almoster. Durant aquesta celebració es farà un sopar per a tots els assistents, es passarà un vídeo resum d'aquests cinc anys del grup i els Toquem Fusta també oferiran un concert en el qual es podran escoltar els temes dels primers anys del grup, així com les seves cançons més actuals i l'estrena dels nous temes que la formació cambrilenca està preparant actualment. A banda, durant tota la nit, el grup també té preparades algunes sorpreses per al públic assistent.

El teclista Xavier Figueras deixa el grup

A banda de celebrar aquest cinquè aniversari, el concert també servirà per fer el comiat al teclista del grup, Xavier Figueras. Aquest serà el seu darrer concert amb els Toquem Fusta, ja que per raons professionals es veu obligat a deixar el grup.

Així doncs, per tal de poder assistir a la festa del cinquè aniversari de Toquem Fusta el proper 26 de setembre, cal aconseguit l'entrada mitjançant l'adreça de correu electrònic gibymarc@gmail.com o bé, a l'adreça attomick@gmail.com. A part d'aquest concert, el grup també té programat un altre concert, el 18 de setembre al pub EPD de Montblanc. Es pot seguir l'actualitat del grup a www.myspace.com/toquemfusta o a www.toquemfusta.cat.

Comenta aquest article