Cultura

Els grups catalans "Manel" i Gertrudis" protagonitzen el darrer i multitudinari concert de la Festa Major

Per Redacció

Actuació del grup català Manel, al Parc del Pinaret

El passat dijous 10 de setembre, el Parc del Pinaret va ser l'escenari del darrer i multitudinari concert de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

Cap a les onze de la nit es va iniciar el concert davant d'un nombrós públic, de totes les edats, que omplia bona part del recinte del parc. Els primers en actuar va ser el grup de música alternativa "Manel". El grup va presentar el seu primer treball discogràfic "Els millors professors europeus" i va saber connectar perfectament amb el públic. De fet, gairebé al final de la seva actuació, els "Manel" van fer pujar diferents persones del públic dalt de l'escenari.

Després del concert de "Manel", cap a dos quarts de dues de la matinada va ser el torn del trio de rumba catalana Gertrudis. Els de la Garriga també van presentar el seu darrer treball discogràfic anomenat "500", fruit d'un concert en directe enregistrat el passat mes de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona, en què la banda va celebrar el recital número 500 de la seva trajectòria.

Durant tot el concert, el servei de bar va anar a càrrec del Ball de Diables Els Cagarrieres de Cambrils.

Un moment de l'actuació del grup Gertrudis

Comenta aquest article