Cultura

El Festival de Música Electrònica de Cambrils Sunfec tanca la seva tercera edició amb molt bona acollida entre el públic

Per Redacció

Un moment de l'actuació de Kram, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

El tercer Festival de Música Electrònica de Cambrils, Sunfec 09, va tenir lloc aquest passat dissabte 12 de setembre des de les deu de la nit i fins ben passades les set del matí de diumenge al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. Un any més, el festival va tenir molt bona acollida de públic, que va omplir la pista del palau fins a altes hores de la matinada.

El Festival, organitzat per l'AMEC (Associació de Música Electrònica de Cambrils) i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils va comptar amb un ampli cartell d'artistes estatals i internacionals. El primer en encetar el festival va ser Dl Moon, seguit de les actuacions de Kram i Kalet vs Edgar de Ramon. Després, ja ben entrada la matinada, va ser el torn de la barcelonina Nuria Ghia, del nordamericà Dj Rolando –cap de cartell de l'edició d'enguany– i del dj francès David Carretta. Per tancar el festival, va arribar l'actuació de Francesc Murcia, el dj oficial de l'AMEC.

Comenta aquest article