Esports

Derrota del FC Cambrils i victòria de la UCF Cambrils-Oleastrum en el primer partit de lliga de la temporada

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Roquetenc 2 - FC Cambrils 1

El FC Cambrils va saldar el primer partit de la temporada amb una derrota per la mínima al camp del Roquetenc. El partit, com correspon a un derbi territorial, va ser força disputat amb molt de joc al mig del camp. Al darrer minut de la primera part, però, el Roquetenc es va avançar al marcador i va ampliar el resultat al primer minut de la represa. Tot i el resultat advers, el FC Cambrils va plantar cara i va escurçar distàncies Santi Acedo al transformar un penalti. El resultat, però, ja no es va moure.
El FC Cambrils disputarà el proper partit el diumenge vinent a casa, a les 5 de la tarda, davant el Martorell.

Detall del partit disputat ahir al matí al nou estadi municipal entre la UCF Cambrils-Oleastrum i l'Icomar

Primera Territorial


UCF Cambrils-Oleastrum 1 - Icomar 0

Bon resultat en l'estrena de la UCF Cambrils-Oleastrum tot i tenir encara quatre baixes, per diferents motius, a la plantilla i jugar amb un central del juvenil. El gol el va fer Joel a la segona part d'un partit en el que l'equip local va donar bones sensacions. S'espera que les quatre baixes estiguin ja disponibles de cara al partit de la propera setmana.
La nota negativa del partit d'ahir va ser l'important lesió que es va fer el jugador local Dani López. Als primers minuts el jugador cambrilenc i un jugador de l'Icomar van xocar de cara. Després de la topada i quan semblava que podia continuar jugant el jugador va caure i va haver de ser evacuat amb l'ambulància i portat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona on va quedar ingressat. Dani López es va trencar la mandíbula i avui l'operen.
El proper partit de la UCF Cambrils-Oleastrum es disputarà, aquest proper cap de setmana, al camp de l'Ampolla.

Comenta aquest article