Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto mantenen la segona posició de la Copa Catalana a falta de dues proves

A dalt, l'Alejandro Sánchez al podi. A sota, l'Edgar Curto al podi en la cursa de Girona
Després de l'aturada estiuenca, els dos joves ciclistes cambrilencs –Alejandro Sánchez i Edgar Curto– han reprès la competició.

Alejandro Sánchez, queda segon en les darreres tres proves disputades

El passat 30 d'agost, l'Alejandro va disputar una nova prova de la Copa Catalana disputada a Tortosa. En aquesta cursa, el ciclista cambrilenc va aconseguir la segona posició. Uns dies després, l'11 de setembre, Sánchez tornava a competir a Girona, on va tornar a aconseguir un segon lloc en la classificació. Tant sols dos dies després, el passat diumenge 13 de setembre, el cambrilenc va tornar a corre a la localitat gironina de Blanes. Aquesta prova va consistir en un circuit força dur d'1,2 quilòmetres de distància al qual s'havien de donar 5 voltes i una distància total d'uns 7 quilòmetres. La primera volta va ser una mica lenta, tot i que en la segona, Alejandro Sánchez va realitzar diferents atacs per tal de poder marxar en solitari. Finalment, les primeres posicions es van haver de disputar a l'esprint, en el què l'Alejandro va aconseguir entrar en segona posició.

Després d'aquestes proves, l'Alejandro segueix en el segon lloc de la Copa Catalana, i aquest proper diumenge 20 de setembre tornarà a competir a Sitges.

Edgar Curto queda tercer a la prova de Girona

Per la seva part, l'Edgar Curto també va prendre part en la prova disputada a Girona el passat 11 de setembre. En la categoria de l'Edgar, els competidors havien de donar tres voltes a un circuit urbà 1,2 quilòmetres de distància. Durant bona part de la prova, els corredors van anar força agrupats, tot i que a falta de mitja volta, el cambrilenc va intentar llençar un atac, al qual van poder respondre dos corredors. Finalment, es va disputar la victòria final a l'esprint, i el cambrilenc va entrar en la tercera posició.

Després d'aquesta prova, l'Edgar es va començar a trobar malament, i per aquest motiu no va poder disputar la darrera prova disputada a Blanes el passat diumenge 13 de setembre. Amb aquest resultat, Edgar Curto continua segon en la classificació general de la Copa Catalana.

Aquest proper diumenge, Curto també participarà a la prova de Sitges, mentre que el dia 26 de setembre tindrà lloc la darrera prova de la competició a la localitat gironina de Palafrugell.