Esports

Primers contratemps per a l'equip Tarifa-Cambrils Windsurf Challenger en la seva travessia per tota la costa catalana

Per Redacció

 
 
 A dalt, Roger Arbó amb la seva taula de windsurf. A sota, amb l'embarcació de salvament espatllada
L'equip Tarifa-Cambrils Windsurf Challenger va iniciar el passat dimecres 16 de setembre la Travessia 2009 Catalan Experience, que recorrerà de sud a nord tota la costa catalana. Aquesta primera etapa consistia en recórrer les 30 milles entre les Cases d'Alcanar i l'Ampolla, tot i que l'equip cambrilenc ja va trobar-se amb el primer contratemps d'aquest desafiament i no va poder completar la primera etapa.

Trencament del motor de l'embarcació de salvament

El primer handicap de l'equip es va donar pel trencament del motor de l'embarcació de salvament a l'alçada del far de la Banya davant de les salines. L'incident es va produir sobre les 15.30 hores de la tarda, en un lloc molt remot i allunyat, on la furgoneta tampoc hi podia accedir terra. A més, la falta de cobertura pels mòbils i la ràdio han fet, que l'equip estigués força estona incomunicat. Finalment, van poder ser remolcats fins al port de les Cases d'Alcanar.

Pel que fa a la navegació es van recórrer 15 milles en 4 hores fins el trencament del motor. Durant tot el matí de dimecres el vent ha bufat de proa i amb intensitats de 4 a 6 nusos. El primer tram de la travessia va ser molt dur, amb molta corrent i amb molts vaixells de gran tonelatge passant de molt a prop. A més, just quan s'ha hagut d'abandonar l'etapa, el windsurfista cambrilenc Roger Arbó estava començant a tenir el vent ben situat i amb intensitats de 12 nusos, idonis per a la navegació.

Comenta aquest article