Esports

L'Alta Escola d'Equitació, de nou protagonista en una jornada a l'Escola d'Antonio Santiago

Per Redacció

La cambrilenca Anna Franch va aconseguir la primera i segona posició a la categoria d'iniciació

L'Alta Escola va tornar a ser protagonista, el passat 12 de setembre, a l'Escola d'Equitació Antonio Santiago. A les 10 del matí començava la jornada amb la participació de 10 cavalls de la mateixa escola i de la de Víctor Arquimbau (vocal de la disciplina). El jurat estava composat per Bárbara Regàs i Domique Grillot.

La guanyadora indiscutible va ser la cambrilenca Anna Franch, que va assolir la primera i segona posició amb els cavalls 'Albero' i 'Pastueño V', respectivament. En tercera posició va quedar Laura Rodríguez amb el cavall 'Antares' i la quarta plaça va ser per Alba G. Santiago, debutant en aquesta categoria d'iniciació, amb el seu cavall 'Ligero de JC'.

D'altra banda, en la categoria open, el genet Iker Olabarri va quedar en primera posició amb 'Cenilo', i Eneritz Gorrotxategui va ser segon amb 'Abanico'. Pel que fa a la següent categoria, 'critérium', va ser José Manuel Santiago qui es va emportar la victòria damunt de 'Vandido', seguit de Arquimbau, amb 'Equador 1' i Andrés Santiago amb 'Usurero'. Per últim, el germà Antonio Santiago va ser l'únic integrant de la categoria absoluta, aconseguint la primera posició amb el cavall 'Bailador' i la segona amb 'Magistral'.

A la imatge, tots els participants a la jornada d'Alta Escola el passat dissabte dia 12 de setembre

Comenta aquest article