Cultura

La Biblioteca Municipal actualitza la seva pàgina web vinculada al fons bibliogràfic sobre Cambrils

Per Redacció

Aquest mes de setembre, la Biblioteca Municipal de Cambrils ofereix l'actualització de la seva pàgina web vinculada al fons de què disposa i que parla de Cambrils.
 
L'actualització té el següent eix temàtic: rutes i itineraris i està desglossat en diversos apartats com llibres de viatges i revistes, que inclouen Cambrils en les seves rutes, amb enllaços al Google llibres en alguns casos; rutes històriques i literàries que s'han fet per Cambrils i que han comptat amb la participació de la Biblioteca Municipal i també d'altres enllaços recomanats.

El contingut anterior de la pàgina web sobre el Cardenal Vidal i Barraquer i el Parc Samà es pot continuar consultant, obrint el menú desplegable vinculat al tema, que es troba a l'esquerra de la pantalla. D'altra banda, els usuaris també poden continuar fent les seves aportacions i suggeriments a la Biblioteca Municipal per a la millora de la seva web i del fons bibliogràfic vinculat.

Comença l'activitat als clubs de lectura infantil i juvenil

D'altra banda, aquest proper mes d'octubre s'inicien de nou les activitats dels clubs de lectura infantil i juvenil. Aquests clubs estan formats per lectors i lectores que llegeixen un mateix llibre individualment i després el comenten conjuntament. El club de lectura infantil es reuneix el darrer divendres de cada mes de les 18 a les 19 hores, mentre que el club de lectura adult es reuneix el darrer dimarts de cada mes de les 18 a les19 hores

Les inscripcions pels clubs de lectura ja estan obertes i s'han de fer a la mateixa Biblioteca Municipal.

Comenta aquest article