Recull

Cargols en salsa d'ametlles i bacó



Pilar Martínez
Ingredients

• 50 grams d’ametlles torrades
• 100 grams de bacó
• 100 grams de pernil salat
• 2 llesques de pa fregit
• 4 alls
• 1/2 ceba
• 1 bitxo
• 1 tomaca mitjana
• 1 got petit de vi blanc
• Julivert
• Pebre vermell, en pols, dolç i picant


Preparació
En primer lloc sofregirem en una paella les dues llesques de pa. Posteriorment, el bacó i el pernil salat en trocets petits. Utilitzant el mateix oli, passarem a sofregir la ceba, dos alls fregits i dos alls crus, la tomaca, el bitxo, el julivert i el pebre vermell en pols. Una vegada fet, ho barregem en una trituradora amb les ametlles, el vi blanc, el pa i els trocets de pernil i bacó. Per últim, passarem la salsa a una cassola de fang amb els caragols prèviament bullits. Ho deixarem aproximadament uns 10 o 15 minuts al foc i ja estarà llest per menjar.

Comenta aquest article