Esports

Victòria in extremis del FC Cambrils i primera derrota de la temporada per a la UCF Cambrils-Oleastrum

Per Redacció

Detall del partit disputat el diumenge a la tarda al nou estadi municipal entre el FC Cambrils i el CF Martorell

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - CF Martorell 1

Victòria èpica del FC Cambrils en el seu primer partit de la temporada al nou estadi municipal. El FC cambrils va pressionar molt durant la primera part i va disposar de clares ocasions per marcar però la falta d'encert a l'hora de rematar va fer que el marcador no es mogués. A la segona part, el Martorell va plantar cara i va aconseguir marcar el 0 a 1 a falta d'un quart d'hora per a l'acabament del partit. El FC Cambrils es va sobreposar al cop i Santi Acedo empatava, quatre minuts després, al transformar un penalti. Ja en el temps de descompte, l'equip cambrilenc aconseguia el gol de la victòria amb un altre gol de Santi Acedo.
La propera setmana el FC Cambrils juga al camp del Torreforta.

Primera Territorial

CF Ampolla 2 - UCF Cambrils-Oleastrum 0

La UCF Cambrils - Oleastrum va perdre al camp de l'Ampolla en el seu primer desplaçament de la temporada. La pressió dels jugadors cambrilencs no va donar fruit i l'Ampolla va marcar el seu primer gol a la primera part i va arrodonir el resultat a la segona part del partit.
La setmana vinent la UCF Cambrils-Oleastrum juga a casa contra la UE Valls.

Detall del partit disputat el dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils Club d'Hoquei i el Riudebitlles

Hoquei


Cambrils CH 5 - CP Riudebitlles 7

Dissabte es va donar el tret de sortida a la nova temporada amb la novetat de l’aplicació del nou reglament de joc.
A les 18:30 hores, en un horari poc habitual, l’equip sènior del Cambrils CH va disputar el primer enfrontament de la temporada amb el recent ascendit CP Riudebitlles que va sorprendre a un Cambrils poc afortunat.
Només va tardar 4 minuts en fer pujar el primer gol al marcador el cambrilenc Jordi Mirado (1-0). Semblava que la cosa començava bé pels cambrilencs, però un minut més tard de penal el CP Riudebitlles va empatar el partit (1-1). El gol visitant va ser contestat amb un altre de Joan Roig que avançava novament als de casa (2-1). La igualtat en el marcador d’aquesta primera part va quedar palesa amb el
nou empatat dels visitants a 8 minuts pel descans, i un minut més tard en avançant-se en el marcador (2-3). Un penal transformat per Miki a 2 minuts del descans va tornar a portar la igualtat al marcador (3-3), amb el què es va arribar a la mitja part.
La igualtat al marcador va ser la tònica dels primers minuts de la segona part, tot i que en el minut 4, el Riudebitlles s'avançava en el marcador (3-4) de falta directa, i empatava novament Miki Castel pel Cambrils al minut 12 (4-4).
El marcador ajustat que fins aquest moment reflectia l’electrònic, es va trencar en els 10 minuts següents, que es va passar de l’empat a 4 a un desconcentrant 4 a 7 a 2’45” del final del partit.
La poca fortuna en l’atac cambrilenc, i el desconcert en el seu joc durant la part final de la segona part, en bona mesura per les decisions arbitrals en l’aplicació del nou reglament, va afavorir a un Riudebitlles que va saber aprofitar merescudament les seves oportunitats.
El cambrilenc, Joan Roig a 50 segons del temps reglamentari va anotar el definitiu 5 a 7 en que es va arribar al final del partit.

La setmana vinent el Cambrils CH visita la pista del SH Casal l’Espluga de Francolí, una pista sempre difícil pels visitants, però que si no es vol perdre de vista els primers llocs de la classificació, caldrà treure un resultat positiu d'aquest desplaçament.

Jugadors del CB Cambrils i del Cantaires disputen una pilota sota cistella en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


CB Cambrils 63 - Cantaires Tortosa 52

Bon inici de la competició de lliga del CB Cambrils que afronta la temporada amb moltes cares noves a la plantilla. Gairebé des de l'inici del partit, l'equip cambrilenc es va posar al davant en el marcador. El Cantaires, amb l'exjugador cambrilenc Carles Sánchez a les seves files, va anar a remolc en el marcador tot i que en el tercer quart va retallar distàncies. Finalment, però, no hi va haver cap ensurt i el CB Cambrils va sumar els seus dos primers punts.
La propera setmana el CB Cambrils juga a la pista del Bàsquet Samà, a Vilanova i la Geltrú.

Comenta aquest article