El Club Handbol Cambrils guanya la Copa Tarragona en categoria sènior masculí

Imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta passada temporada disputat pel Club Handbol Cambrils
L'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va desplaçar-se aquest passat diumenge 20 de setembre fins a Amposta per a disputar la Copa Tarragona, una competició que reuneix tot els equips de la demarcació de Tarragona de les diferents categories, en partits de 30 minuts.

Els cambrilencs, encara en fase de preparació per iniciar una nova temporada, es van enfrontar en la jornada matinal al Tortosa –amb un resultat de 16 a 11– i a l'Amposta –amb un resultat de 13 a10–. Aquestes dues victòries, asseguraven el primer lloc del grup per davant dels ampostins. En l'altre grup, el Tarragona era primer per davant del Vendrell i del Riudoms.

En la jornada de la tarda, el Cambrils va superar el Vendrell amb un resultat de 15 a 12 en la primera semifinal, mentre que l'Amposta va guanyar el Tarragona per 17 a 16 en l'altra seminifinal. Així doncs, la final la van disputar els dos equips favorits de torneig, el Cambrils i l'Amposta. El partit decisiu va començar amb molta igualtat, fins que la bona defensa cambrilenca i les aturades del seu porter, van aconseguir deixar als locals gairebé deu minuts sense marcar i la distància en el marcador (10 a 5) ja va ser insalvable. Els ampostins van intentar la reacció de totes formes, però es van topar amb un Cambrils molt sòlid que va continuar ampliant diferències gràcies a la seva gran eficàcia i fins al final va dominar el ritme de l'encontre. El marcador final va ser de 16 a 10.

Així doncs, la classificació final va quedar encapçalada pel Cambrils, seguit de l'Handbol Amposta, el CE Vendrell, el Tarragona HC, el CE Tortosa i el CE Riudoms, en sisena posició.