Informació general

Turisme de Cambrils viatja a Valladolid per participar en l'Assemblea de l'Associació de Destinacions Gastronòmiques

Per Redacció



Ana López i Amèlia Rico van assistir a l'Assemblea de l'Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic
Amb l’objectiu de dissenyar i posar en marxa el pla de treball dels pròxims mesos, aquest mes de setembre s’ha celebrat a Valladolid l’Assemblea Extraordinària de l’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic. Aquesta entitat, que compta amb el suport de la “Secretaría de Estado de Turismo”, està formada per Valladolid, Cambrils, Lanzarote, Lleida i San Sebastián.

Com a representants de Cambrils van ser presents la regidora de Turisme —Ana López— i la directora del Patronat Municipal de Turisme —Amèlia Rico—. El contingut de la trobada s’ha centrat en el disseny i la programació del pla de treball de la l’Associació per als pròxims mesos. Entre les qüestions més rellevants es troba la redacció del conveni de col·laboració que es firmarà amb la “Secretaría de Estado de Turismo”. Aquest implicarà a totes les institucions membres del Club de producte “Saborea España”: l’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, la Federació Espanyola d'Hoteleria, Eurotoques i Facyre.

Categoria de producte gastronòmic a nivell nacional

L’Associació està treballant en la generació d’una categoria de producte gastronòmic a nivell nacional, afavorir la promoció i la comercialització del turisme gastronòmic a Espanya i a l’estranger i coordinar les activitats en benefici de la globalitat de les destinacions membres.

Segons explica Turisme de Cambrils, una destinació gastronòmica és "un espai turístic i recreatiu que permet descobrir, gaudir i entendre la cultura gastronòmica en el seu sentit més ampli". És important recordar que el turisme gastronòmic és un dels productes amb "millor imatge internacional i amb un gran potencial de millora de la seva competitivitat".


Comenta aquest article