Cultura

Cambrils participa a les jornades europees del patrimoni amb l'obertura de portes de la Torre del Port

Per Redacció



El dia 25 de juny es va inaugurar a la Torre del Port l'exposició 'Retrats de Mar'. Dissabte i diumenge podrà ser visitada en les jornades de portes obertes
Per desè any consecutiu, Cambrils serà un dels municipis catalans on es celebraran les Jornades Europees del Patrimoni. Aquesta activitat organitzada a Catalunya conjuntament pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, es portarà a terme avui dia 25, així com demà i passat, 26 i 27 de setembre, a una quarantena d’estats de tota Europa. Més de 400 actes, entre exposicions, dansa, concerts, conferències, visites guiades, tallers, etc., es podran gaudir gratuïtament per tota la geografia catalana en els dies que duren les jornades.

Cambrils serà un dels gairebé 200 municipis catalans que organitzaran actes amb l’objectiu de promocionar el patrimoni com element comú que ens identifica a tots els europeus. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils han previst per demà i diumenge 27 de setembre unes jornades de portes obertes de caràcter gratuït a la Torre del Port de Cambrils. En concret s’ha programat una jornada que permetrà la visita lliure entre les 11 i les 14 hores del matí, tant dissabte com diumenge, i de les 17 a les 20 hores de la tarda el dissabte.

D’aquesta manera es donarà l’oportunitat al públic d’apropar-se, en els darrers dies de la seva permanència a Cambrils, a l’exposició organitzada per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, de la qual el Museu d’Història de Cambrils en forma part. En concret es tracta de 'Retrats de Mar', que es va inaugurar el passat 25 de juny i que ha comptat amb un gran nombre de visitants. Aquesta exposició mostra diferents obres pictòriques que formen part del fons de les col·leccions dels museus que integren aquesta xarxa, i ens dóna l’oportunitat de gaudir-ne a través d’un recorregut organitzat en tres àmbits diferenciats.

Comenta aquest article