Informació general

L'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques signa un conveni de col·laboració amb la teleoperadora TUI Espanya

Per Redacció

Almeria ha estat enguany seu de l'Assemblea General de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques. En aquesta trobada, l'Associació ha signat un conveni de col·laboració amb TUI Espanya, empresa líder de serveis turístics receptius del país i un dels primers teleoperadors mundials del sector. Aquest acord té com objectiu el posicionament de productes del turisme nàutic en tots els canals que TUI té a internet, com Beds online, Hotelbeds o Tui offline.

El conveni va ser signat pel president de l'Associació —Joan Albert Campos— i el director operatiu de l'agència TUI a Espanya —Ian Livessy—. Ambdós directius es van mostrar satisfets. Campos va destacar que la importància d'aquest conveni "radica en el lideratge que Tui Espanya posseeix en matèria de turisme nàutic". Per altra part, Livessy ha apuntat que el treball conjunt de l'Associació i el tour operador "aporta valor afegit a ambdues entitats".

Quinze estacions nàutiques

El programa complementari de l'Assemblea va incloure visites culturals, degustacions i un recorregut per a conèixer la vila de la Ishare Cup, que se celebra a Almeria. En aquesta trobada van participar gerents i presidents de 15 estacions nàutiques, que van fer un balanç de les accions dutes a terme en aquest últim any. Es van avaluar les estratègies realitzades en matèria de posicionament del producte turístic nàutic, les diferents presentacions en països com Alemanya i Anglaterra, o els diferents acords de col·laboració establerts entre l'entitat nacional i diferents institucions i empreses.

Un altre dels punts del dia es va centrar en el nou pla d'accions que l'Associació començarà a desenvolupar per a fomentar i consolidar el coneixement i posicionament del turisme nàutic. Entre elles, el primer Congrés de Turisme Nàutic que es celebrarà en el marc del Saló Nàutic de Barcelona els propers 11 i 12 de novembre.

Comenta aquest article