Informació general

Detinguda una dona a Reus per cobrar gestions immobiliàries que no realitzava al Baix Camp i el Tarragonès

Per Redacció

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Reus van detenir el passat 15 d'octubre, una veïna de Reus, de 37 anys d'edat i de nacionalitat espanyola, per la seva implicació en vuit casos d'estafa immobiliària com a mínim.

La detenció es va produir arran de la denúncia d'una persona que hauria donat 1.500 euros a la detinguda en concepte d'avançament i de gestió de la documentació del lloguer d'un pis a Reus, unes gestions que aquesta dona no hauria realitzat. La detinguda havia estat contractada per la propietària del pis per gestionar el lloguer del mateix. Aquesta no va donar d'alta el contracte del pis a la Cambra de la Propietat Urbana de Reus i tampoc va comunicar a la propietària que el pis havia estat llogat, quedant-se així amb els diners de la llogatera.

Els agents també van poder comprovar que feia sis anys que la detinguda no treballava per a la immobiliària que assegurava representar, de manera que les víctimes potencials de les presumptes estafes podrien ser molt nombroses. De moment, se li imputen set delictes més d'estafa, comesos des del passat mes de març i denunciats tant a poblacions del Baix Camp com del Tarragonès.

La detinguda ha passat a disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Comenta aquest article