Informació general

El grup cambrilenc de rock català 'Toquem Fusta' edita el seu primer videoclip

Per Redacció

El grup cambrilenc de rock català 'Toquem Fusta' va gravar el passat 24 d'octubre el seu primer videoclip. Vilaverd va ser la població escollida per fer-ho, ja que és el municipi on tenen el seu local d'assaig. El tema que es va gravar va ser 'Abraça'l fort', que és la cançó que el grup va editar pel CD de música que els grups cambrilencs presentaran en els propers dies. La gravació del clip es va fer en un dia i pels carrers de Vilaverd, fet que va provocar l'interès dels veïns.

El grup cambrilenc vol agrair públicament la col·laboració de l'Associació de Veïns de Vilaverd, que van cedir alguns espais del poble per poder gravar. Toquem Fusta també vol agraïr "a les persones que van fer possible la gravació, en especial als càmeres, que en tot moment van ser molt receptives amb la idea que es tenia del clip".

A la pàgina web <http://www.youtube.com/watch?v=nEiu9wxeciI> es pot veure el videoclip de la cançó. En l'actualitat, el grup està preparant nous temes que sortiran a la llum en la gira que comencen a preparar de cara a l'any que ve. Abans, però, faran un concert a la mostra de rock del pròxim 4 de desembre al pavelló de Cambrils, juntament amb altres grups de Cambrils, de Salou i de Vila-seca. També cal destacar que a la pàgina <http://www.youtube.com/watch?v=sStUpSX01js> es pot veure el vídeo que van fer per a la festa dels cinc anys, on es veu un resum d'aquests anys de grup, des dels inicis fins a l'actualitat.

Comenta aquest article