Recull

Beef-Estrogonof (menjar típic rus)

Noemí Tuset Der-Abrain
Ingredients (per a 4 persones)

• 3/4 kg de carn de vedella molt tendra tallada a daus
• Una ceba gran
• Una cullerada sopera de farina
• Dos envasos de nata de cuina
• 1 kg de patates
• Sal i oli

Preparació

Fregirem els daus de vedella al punt, hi afegirem la ceba ratllada i hi posarem la sal al gust. Seguidament, en una altra paella i sense oli, posarem una cullerada sopera de farina i amb una cullera de fusta la remenarem fins que es torni d’un color torrat. Després d’això, hi afegirem la nata i ho remenarem fins que es torni una beixamel líquida. Tot això ho afegirem a la carn amb ceba. A continuació, i per acompanyar la carn, fregirem les patates, que es tallen molt fines, fins que quedin ben torrades. Aquest plat se serveix amb les patates damunt de la carn.




Comenta aquest article