Informació general

Es realitzen unes millores al pas a nivell de l'estació de tren situat al carrer de Barcelona

Per Redacció

Aspecte actual que presenta el pas a nivell de l'estació de tren, situat al carrer de Barcelona

La regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat ha iniciat una sèrie de millores a l'accés del pas a nivell de l'estació de tren, situat al carrer de Barcelona, al barri de l'Eixample.

En aquestes millores, s'han retirat els elements metàl·lics de la tanca que estava situada davant de l'accés del pas a nivell al carrer de Barcelona. També s'ha creat un espai en forma de lletra u, delimitat per pilones, i s'han habilitat dos passos laterals per a l'accés dels vianants. En aquesta zona, l'equip de senyalització també ha habilitat un espai central com a zona de càrrega i descàrrega que donarà servei als establiments de la zona. A banda, també s'estan realitzant unes petites obres de millora a l'estació, concretament, una rampa d'accés de l'andana.

Aquests arranjaments responen a les peticions recollides en la reunió celebrada el passat 10 de novembre, entre representants veïnals del barri de l'Eixample, la regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat i representants dels cossos de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Comenta aquest article