Societat

Cap de setmana carregat d'activitats en motiu de la Festa Major de la Immaculada

Per Redacció

Monòlit instal·lat a la plaça de l'Església en motiu de l'obertura del refugi de la Guerra Civil

Aquest cap de setmana torna carregat d'actes emmarcats en la Festa Major de la Immaculada. Avui s'inaugura el Mercat de Nadal al passeig Miramar a les 18 hores; a la mateixa hora, a la biblioteca, teatralització de 'Es busca ajudant per al comissari Llampecs', una activitat adreçada a nens i nenes de 9 a 11 anys. Posteriorment, a les 19 hores, a la plaça de l'Ajuntament, encesa oficial de l'enllumenat de Nadal, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Gent de Mar i la Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música. També a aquesta hora, al pavelló, Mostra de Música Local.

Demà dissabte, dia 5, a partir de les 9.30 del matí, es realitzarà un itinerari guiat pel Barri Antic, anomenat Memòria de la Pau, que sortirà de la plaça d'Espanya i és obert a tothom. A les 12 del migdia, a la mateixa plaça, inauguració de la Fira Regal de Nadal. També a migdia, es portarà a terme l'acte institucional d'inauguració de la rehabilitació del refugi del carrer de les Creus. Tot seguit es podran fer visites guiades per grups. Ja a la tarda, a les 17 hores, a la galeria de tir olímpic, tirada de Festa Major en la modalitat de 'Gros Calibre'; i a les 18 hores, al carrer de Santa Joaquima de Vedruna, inauguració del local de les entitats festives. Seguidament es farà una ballada per part de les entitats: Colla Gegantera Tota l'Endenga, Ball de Bastons de Cambrils i Ball de Diables Els Cagarrieres.

Festa de l'Oli Nou el diumenge

Molta gent començarà diumenge omplint l'estómac, ja que a partir de les 9 del matí, a la Cooperativa Agrícola de Cambrils de la carretera de Montbrió, es farà la Festa de l'Oli Nou amb esmorzar popular, que costarà dos euros. Es faran actuacions de grups locals. Per últim, diumenge, a les 19 hores, al Palau Municipal d'Esports, teatre familiar dins el cicle de Diumenges al Teatre. Fadunito.com presenta 3G, un viatge per la història escolar de tres generacions ben diferenciades del nostre país.

Comenta aquest article