Societat

Els grups de Cambrils, Vila-seca i Salou, protagonistes de la primera Mostra de Música Local

Per Redacció

El grup Candymen va oferir un bon repertori de la seva música

El pavelló d'esports va ser escenari, el passat divendres a la tarda i vespre, de l'actuació dels grups de música locals de Cambrils, Salou i Vila-seca en el Festival CIM Rock 2009. En total van ser nou les formacions que es van pujar a l'escenari, per mostrar al públic les seves creacions fins ben entrada la matinada. Cal destacar que van assistir unes 150 persones al concert, una afluència de públic no gaire elevada. Els grups cambrilencs que van formar part d'aquesta primera Mostra de Música Local van ser Toquem Fusta, Época Inversa i Cuerda Floja.
 
La idea d'organitzar un concert de grups locals va sorgir arran de la col·laboració entre els tres municipis en el programa 'Carretera i Manta', per tal de promocionar la creació musical dels joves que s'estan obrint camí amb els seus propis grups en el món de la música. A més, aquesta nova iniciativa pretén repetir-se any rere any. Aquest primer cop acull el festival el municipi de Cambrils, però de cara a l'any vinent es crearà un circuit itinerant per a que l'esdeveniment vagi passant per la resta de municipis organitzadors.

La resta de grups

Els grups que van formar part del festival van ser un total de nou, els quals, durant aproximadament quaranta minuts, van exhibir els seus principals temes. Van obrir la Mostra els cambrilencs Toquem Fusta, que acaben de publicar el seu primer videoclip; els van serguir els salouencs Fly Fish, el duet femení Época Inversa, el rock de Candymen, els vila-secans The Eyeballs, Sïrens i N'Clave, que van posar un punt de rap i hip hop a la nit, el pop d'Ego i per tancar la nit, els cambrilencs Cuerda Floja, que només van actuar uns 10 minuts perquè ja no hi havia públic.

Comenta aquest article