Esports

Nàstic i Manresa CE s'enduen els trofeus prebenjamí i benjamí del Torneig de futbol Vila de Cambrils

Per Redacció

Un dels partits disputats pels benjamins de la UCF Cambrils, ahir, durant el torneig de futbol 7 Vila de Cambrils

40 equips i uns quants centenars de jugadors van prendre part de l'edició d'enguany del torneig de futbol 7 Vila de Cambrils, que en la categoria benjamí ha arribat a la 15a edició i en la de prebenjamins, a la 8a. Enguany, a més, s'hi ha incorporat per primera vegada el torneig de la categoria de P5, de nens i nenes de 4 i 5 anys, que ha comptat amb la participació de 8 equips. Cal dir que aquesta edició és la primera que s'organitza sota la batuta del nou club, la UCF Cambrils ja que fins ara el torneig havia estat organitzat per l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils.
El torneig Vila de Cambrils de futbol 7 va ocupar, durant tota la jornada d'ahir, els tres camps de les instal·lacions esportives municipals. La presència de públic, a més, va ser força nombrosa. A més, enguany, els equips descartats a la primera fase van poder disputar un altre enfrontament per tal d'elaborar una classificació del primer a l'últim. Amb això es va aconseguir que a l'hora de la final i de l'entrega de copes hi hagués molt de públic.

Nàstic i Manresa CE, guanyadors

Pel que fa als guanyadors del torneig cal dir que, en prebenjamins, el Nàstic de Tarragona es va imposar a la final al Manresa CE pel resultat d'1 a 0. Pel que fa als benjamins, la victòria va ser pel Manresa CE que es va imposar per 2 gols a 0 a l'Atlètic Segre.
Entre els clubs participants al torneig hi havia el Barça, el Nàstic, el Villareal, el Lleida, l'Atlètic Segre, l'Amposta, el Mollerussa, el Gimnàstic de Manresa, el Manresa CE, l'Escola Baix Llobregat, el Tàrrega i clubs de més a la vora com el Santes Creus, la Canonja, el Falset, el Valls, el Cunit, el Sant Pere i Sant Pau, Mont-roig i l'equip amfitrió, la UCF Cambrils, entre d'altres.

Comenta aquest article