Esports

L’Ajuntament i el Club Nàutic signen un conveni per promocionar el programa Vela Escolar

Per Redacció



L'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, i el president del Club Nàutic, Joaquim Oliva, una vegada signat el conveni de col·laboració
L’alcalde de Cambrils —Robert Benaiges— i el president del Club Nàutic —Joaquim Oliva— van signar ahir un conveni de col·laboració, mitjançant el qual, el consistori subvencionarà econòmicament amb 7.500 euros al Club. El conveni estipula que, d’aquest 7.500 euros, 6.000 aniran a donar suport al programa 'Vela Escolar, curs 2009-2010', i 1.500 a la promoció dels diferents actes esportius i lúdics organitzats per l’entitat.

L’objectiu és donar suport al foment de la vela lleugera en edat escolar, així com l’organització d’esdeveniments esportius i lúdics com ara les Regates de Vela Lleugera, el Campionat de Curricà i les regates de creuer de Les Roques, el Trofeu Vent de Dalt i les Singladures Costa Daurada.

El Club Nàutic, per la seva part, es compromet a l’organització dels esdeveniments, tant des del punt de vista d’estructuració del sistema de competició, com de gestió dels recursos implicats. A més, també col·laborarà en tots els actes esportius relacionats amb la seva modalitat i donarà una especial promoció a la modalitat esportiva de vela lleugera a través de les diferents trobades i competicions. I, per últim, el Club Nàutic haurà d’estampar el logosímbol de “Cambrils a bon port” en els seus actes promocionals.

Comenta aquest article