Esports

El CP Cambrils aconsegueix quatre podis al III Trofeu d'Iniciació de Patinatge Artístic

Per Redacció

 
 
 A dalt, d'esquerra a dreta, Nerea Mestre, Laia Muñoz, Rebeca Franqueza, Marina Fornós, Claudia González i l'entrenadora Judit Vicente. A sota, d'esquerra a dreta, Núria Ramiro (entrenadora) , Cristina Pérez, Montserrat Rius, Laia Plana, Mireia Villas, Mireia Guinjon (entrenadora); al davant Sheila Hurtado, Laia Granero i Itziar Rofes
Aquest passat cap de semana va finalitzar la temporada de competicions dels patinadors debutants amb la celebració del lll Trofeu d'Iniciació a Tortosa. En aquesta competició hi van participar un total de 155 patinadors d'arreu de la demarcació de Tarragona. Per part del CP Cambrils hi van prendre part un total de 17 patinadors i patinadores. Les cambrilenques Laia Granero, Laia Plana, Nerea Mestre i Marina fornós van aconseguir pujar al podi.

Quatre podis cambrilencs

Per altra banda, els resultats dels patindors del CP Cambrils van ser els següents: en la categoria de 0 a 8 anys del nivell 1, Itziar Rofes va ser 10a; Natàlia Arroyo va ser 13a, Laia Gavaldà va ser 14a, Greta Trimakaite va ser 17a i Núria Cardona va quedar 20a. En la categoria d'entre 9 i 10 anys, Laia Granero va quedar segona i Josep Franqueza va quedar 13è. En la categoria de 0 a 8 anys del nivell 2, Sheila Hurtado va quedar sisena; en la categoria d'11 i 12 anys, Laia Plana va quedar segona, Mireia Villas va quedar 10a, Cristina Pérez va ser 11a i Montse Rius va quedar 19a. En la categoria de més de 13 anys, Nerea Mestre va quedar primera, Marina Fornós va ser tercera, Claudia González va quedar quarta, Rebeca Franqueza va ser 5a i Laia Muñoz va quedar 12a.

D'altra banda, aquest proper divendres 18 de desembre a les 19 hores, el Club Patí Cambrils celebrarà el Festival de Nadal al Palau Municipal d'Esports amb la participació de tots els patinadors del club. L'entrada és gratuïta.

Comenta aquest article