Societat

El Caga tió de l'Agrupament Escolta Gent de Mar recorre els carrers de Cambrils

Per Redacció

La canalla fent cagar el tió a la plaça de l'església de Sant Pere, el passat 25 de desembre

Aquest passat divendres 25 de desembre, dia de Nadal, l'Agrupament Escolta Gent de Mar va celebrar el seu tradicional tió popular pels carrers de Cambris, per tal que la canalla pogués fer cagar el tió. Com cada any, estava previst que aquest acte tingués lloc el dia 24, dijuni de Nadal, però la pluja que va caure durant tota la joranada de dijous va fer que aquest s'ajornés al dia següent.

Cap a les onze del matí, el tractor que transportava el tió va entrar a la plaça d'Espanya. Allí, els nens que van participar-hi van poder oferir els seus paquets d'aliments a canvi de picar ben fort el tió i aconseguir llaminadures. Donat el canvi de dia i per tal d'augmentar la participació de la canalla, l'Agrupament Escolta Gent de Mar no només va aturar-se a la plaça d'Espanya, sinó que també va fer un tomb per diferents carrers del Barri Antic. A banda, també va recórrer d'altres barris de Cambrils com una part del barri de la Llosa, pel Molí de la Torre i pels barris de l'Eixample Vila i l'Eixample Platja.

Després d'aquest recorregut, el tió va arribar a la plaça de l'església de Sant Pere, cap a la una del migdia, on novament, la canalla va poder fer cagar el tió. Cal destacar que tots els aliments recollits en el tió popular de l'Agrupament Escolta Gent de Mar –com arròs, llegums, llaunes, oli o sucre– es destinaran a Càrites.

Comenta aquest article