Societat

INNOCENTADA: La comissió del Carnacval organitzarà una festa de cap d'any a Cambrils

Per Redacció



Durant els propers dies s'intentarà fer una crida per internet i s'espera que també a partir del boca-orella hi hagi molta assistència a la convocatòria de festa de Cap d'any
La comissió organitzadora del Carnacval ha reaccionat davant de la notícia de què a Cambrils, enguany, no se celebrava cap festa de cap d'any. A les darreres reunions celebrades pels membres de la junta d'aquesta entitat s'ha decidit posar el fil a l'agulla i preparar una festa popular per celebrar l'entrada de l'any 2010.

La festa es farà en un mas situat a la partida de les Comes. La ubicació exacta es donarà a conèixer a través d'internet i es publicarà, el dijuni de la festa, al web de la Nit d'Artistes ( www.nitdartistes.cat ). El que sí han explicat els responsables de l'organització és que la festa començarà a la 1,30 de la nit i hi actuaran diferents grups i DJ de la demarcació. L'entrada serà gratuïta però es demana als assistents que es portin la beguda de casa.

Un dels membres de l'entitat organitzadora, Marc Luque, ha manifestat a Revista Cambrils Diari digital que "era una llàstima que la gent de Cambrils es quedés sense festa de cap d'any i per això vam decidir organitzar aquesta festa. Tot ha sigut molt precipitat i no hem tingut temps de preparar massa cosa, però suposem que la gent que vindrà s'ho passarà bé, que això és el que importa".

Comenta aquest article