Cultura

El grup cambrilenc Toquem Fusta oferirà un concert al pub Roxy aquest proper dissabte

Per Redacció

Imatge dels integrants del grup cambrilenc Toquem Fusta

Aquest dissabte 16 de gener a partir de les 23.00 hores al pub Roxy de Cambrils, el grup cambrilenc de rock-català Toquem Fusta oferirà el seu primer concert de l'any 2010. L'entrada a aquest concert serà gratuïta.

Un any de novetats pels Toquem Fusta

Aquest 2010 també es presenta amb força projectes per al grup cambrilenc amb diferents i importants concerts programats com el que tindrà lloc el proper 19 de febrer a la sala Razmatazz de Barcelona, on Toquem Fusta actuarà juntament amb dos grups més. A banda, enguany també serà un any de novetats amb la incorporació del nou pianista del grup –després de la baixa de Xavi–, de noves cançons i de la possible publicació d'una tercera maqueta, tot i que el grup encara es troba en la fase de composició dels nous temes musicals. Per seguir l'actualitat del grup es pot visitar les seves dues pàgines web: www.toquemfusta.cat i www.myspace.com/toquemfusta.

Les entrades pel concert de la sala Razmatazz de Barcelona del 19 de febrer es poden adquirir a un preu de 8 euros. Aquestes es poden aconseguir posant-se en contacte amb els membres del grup o a través del correu electrònic toquemfusta@gmail.com o gibymarc@gmail.com.

Comenta aquest article