Esports

El Cambrils Club Hoquei es retroba amb la victòria amb un clar 4 a 1 contra el CP Masquefa

Per Redacció

Moment en el que un jugador del Masquefa fa falta sobre un jugador del Cambrils i l'àrbitre xiula penal. Miki Castel va ser l'encarregat de transformar el penal que va significar l'empat a 1

Ahir dimarts a la nit al Palau Municipal d'Esports, en un partit ajornat de la 16a jornada, el Cambrils Club Hoquei va oferir a la seva afició una nova victòria davant el CP Masquefa, un rival directe en la classificació.

La primera part va venir marcada per la igualtat en el marcador. Tot i el domini inicial dels local, va ser el Masquefa qui es va avançar en el marcador al minut 14 (0-1). Aquesta circumstància no va desesperar als cambrilencs, que només 10 segons més tard del gol visitant, van portar la igualtat al marcador de la mà de Miki Castel (1-1) al transformar un penal. Posteriorment, Miki Castel va tornar a ser l'encarregat d'avançar als locals amb el 2 a 1. Amb aquest avantatge parcial pels cambrilencs es va arribar al descans.

La segona part va començar igual que la primera. Els cambrilencs van agafar el pes del partit i van dominar des del principi. La recompensa va arribar en una gran jugada del capità Joan Roig que va definir Miki Castel amb un gran gol (3-1), el tercer de la nit del davanter cambrilenc. Amb el marcador en contra, el Masquefa no li va quedar més remei que anar a l'atac, i fruit d'aquest es quan van arribar les dues jugades més perilloses dels visitants en tota la segona part.
La primera al minut 15 amb un penal a favor del Masquefa que va aturar amb una gran intervenció el porter cambrilenc, i un minut més tard amb una falta directa que va tornar a aturar, Lluís Libiano.
Les dues grans intervencions de Lluís Libiano van algunes de les claus de la victòria cambrilenca, perquè d'un possible empat, es va passar al definitiu 4-1 de la mà de Joan Muñoz.

Amb aquesta victòria el Cambrils CH es situa en les primeres posicions de la classificació general amb 32 punts i un partit menys. Dissabte vinent el Cambrils CH visita la pista del Mollet HC, un equip molt irregular al llarg de tota la temporada, però que en les darrers enfrontaments s'està retrobant amb la victòria.

Comenta aquest article